Motivul pentru care exista pauze in dieta...

Candy bar-ul sau coltul dulce, reprezinta un punct de atractie, atat din punct de vedere vizual dar e si modalitatea perfecta de a-ti intampina invitatii care iubesc sa fie rasfatati cu “ceva bun”.
Fie ca este vorba de o aniversare, un botez, o nunta sau chiar un eveniment corporate, candy bar-ul va fi un punct de interes pentru toti invitatii, adaugand plusvaloare envenimentului tau.
Pentru ca ne place sa ne rasfatam clientii si invitatii acesora, prajiturile noastre sunt create dupa rețete originale, din ingrediente naturale, premium.

Oferta generala
26 lei/persoana
Include:

o 3 prajituri / persoana
o Livrarea prajiturilor la locatie
o Serviciile de amenajare ale Candy bar-ului
o Stalpisori cu flori real touch
o Rame decorative
o Platouri deosebite in diferite forme si culori, din portelan, sticla, plexi, etc. ce ofera o expunere speciala dulciurilor The Gift
o Strangerea veselei la finalul evenimentului

Degustarea

Este adevarat ca prima impresie conteaza si ca imaginile apetisante cu prajituri te duc cu gandul la un gust desavarsit. Insa oricat de fidel ti-am descrie noi experienta candy bar-ului preferat, trebuie mai intai sa gusti pentru a fi sigur ca ai facut alegerea corecta.
Te poti bucura de acest moment atat de placut in confortul casei tale, alaturi de cei dragi. Noi iti livram acasa prajiturile, fara a mai fi nevoie sa te deplaezi si sa iti modifici programul.

Va mai putem oferi:

- Cerc din lemn si plexi personalizat cu numele copilului sau al mirilor – 150 lei
- Transport pentru Judetul Ilfov – 100 lei

Va rugam sa va asigurati ca personalul locatiei in care se va desfasura evenimentul este informat cu privire la data si ora stabilita pentru livrarea si amenjarea candy bar-ului, astfel incat la momentul sosirii echipei The Gift, spatiul destinat amenajarii acestuia sa fie pregatit.