Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.dulceconcept.ro

Vizitarea sau folosirea (plasarea unei comenzi), implica acceptul dumneavoastra al acestor termeni si conditii.

Site-ul www.dulceconcept.ro este proprietatea The Gift & Events Concept S.R.L., CUI 44593333, J54/769/2021.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de folosire prezentate in aceasta pagina, înainte de a folosi orice materiale, informatii, produse sau servicii prin intermediul www.dulceconcept.ro. Accesand www.dulceconcept.ro, va angajati sa acceptati, fara limitare sau calificare, toti acesti termeni si conditii de utilizare.  Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si / sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite în sau de site, sau a continutului site-ului, în orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate în continuare, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord.

The Gift & Events Concept SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile, fara nicio notificare, ca atare va rugam sa verificati periodic schimbarile în acesti termeni. Faptul ca veti continua sa folositi site-ul dupa efectuarea modificarilor la acest Acord va însemna ca acceptati aceste modificari.

Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. The Gift & Events Concept SRL  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea  si confidentialitatea contului si parolei sale.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Produsele din online shop sunt comercializate in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (ex: lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de afisare etc). In aceste cazuri, The Gift & Events Concept SRL va anunta clientul despre problemele aparute in cel mai scurt timp posibil, iar plata efectuata va fi restituita integral in termen de maxim 5 zile lucratoare.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare; nuantele folosite pentru modele  sunt orientative si pot varia; torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare

Nuantele florilor din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate si sezonalitatea. Numărul de flori poate varia în funcție de natură și dimensiunea acestora.

Termenul de valabilitate al produselor The Gift & Events Concept SRL, din categoriile Prajituri si Torturi este de 48 ore.

Produsele The Gift & Events Concept SRL din categoriile Prajituri si Torturi pot contine ingrediente sau urme de ingrediente cu efect alergogen: gluten, oua si derivate, lapte si produse derivate, arahide si produse derivate, fructe cu coaja lemnoasa, crereale care contin grau si produse derivate. Datorita procesului de productie, nu putem exclude prezenta alergenilor in niciunul dintre produsele noastre.

Plasarea si acceptarea comenzii

Comenzile se realizează direct pe website sau  pe mail ([email protected]). E-mailul va conţine minim următoarele detalii:

1. Numele Produsului

2. Cantitatea Produsului

3. Locație

4. Dată

5. Informații aditionale

Prin plasarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor termeni si conditii.

Anularea comenzii se va face telefonic sau prin email la adresa [email protected] cu minim 48 ore inainte.

Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!

Pretul produselor include TVA.

Modalitati de plata

Plata se face online cu cardul bancar sau numerar in momentul livrarii.Platforma prin care se realizeaza plata online este euplatesc.ro.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar “ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Politica de livrare și retur

Odată finalizată comanda, se începe etapa de procesare spre livrare a acesteia.

Comanda se considera a fi plasata numai dupa ace a fost confirmata de catre unul dintre colegii nostri.

Livrarea fiecărei comenzi se efectuează în termen de 2 zile lucrătoare și până la 7 zile lucrătoare din momentul confirmarii comenzii, în funcție de produsul/ produsele comandate.

Produsele din Catergoriile Prajituri si Tortri se livreaza doar pe raza Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov

Costurile de transport

Costul Transportului este de:

 

  • 20 de lei pe raza Municipiului Bucuresti
  • 30 de lei pentru restul locatiilor din Romania

The Gift & Events Concept SRL nu va fi făcută responsabilă pentru:

 

  • Produse livrate la adrese incorect furnizate de expeditor;
  • Livrări nereușite care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrării, la adresa furnizată de către expeditor;
  • Produse cu probleme de calitate cauzate de manevrarea necorespunzătoare de către destinatar.

Retur

Dacă din diverse motive considerați că un produs nu este potrivit, trebuie să știți că acest lucru nu creează nici o problemă. Vă oferim posibilitatea de a returna produsul in termen de 14 zile de la primirea acestuia

Este important de reamintit că produsele The Gift & Events Concept SRL pot fi personalizate. În cazul în care un produs a fost personalizat  nu este permisă returnarea produsului, conform art.16 lit. c din O.G. 34/2014

Conform legislatiei in vigoare, produsele alimentare achizitionate  NU pot fi returnate sau inlocuite.

 Dacă nu vă aflați în această situație, primul pas spre a realiza returul este de a completa formularul de mai jos. Vă rugăm să îl completați în întregime pentru asigurarea eficienței procesului de returnare a produsului în cauză. De asemenea, dacă doriți să ne contactați în mod direct, vă stăm la dispoziție la datele de contact afisate in site.

 

    Informatii despre produs si motivul de returnare